Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@06:49:03 GMT

اهدای ۱۱۰ جایزه بین‌المللی به آثار باشگاه فیلم سوره

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۹۴۱۷

اهدای ۱۱۰ جایزه بین‌المللی به آثار باشگاه فیلم سوره

مدیرعامل باشگاه فیلم سوره از کسب ۱۱۰ جایزه و حضور آثار باشگاه در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی باشگاه فیلم سوره، محمدرضا شفاه مدیرعامل باشگاه فیلم سوره از کسب بیش از ۱۱۰ جایزه و حضور  آثار باشگاه فیلم سوره در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل باشگاه فیلم سوره گفت: در مدت حدود ۶ سالی که از فعالیت این مجموعه هنری سینمایی می‌گذرد علاوه بر دو فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد»، «دیدن این فیلم جرم است» و سریال «کتونی زرنگی» که از جمله آثار بلند تولید شده در باشگاه فیلم سوره هستند، آثار کوتاه این مجموعه نیز توانسته اند در محافل سینمایی داخلی و خارجی خوش بدرخشند و حاصل این حضور هم بیش از ۱۱۰ جایزه و حضور در جشنواره های معتبر داخلی و خارجی بوده است.

وی ادامه داد: در میان آثار کوتاه باشگاه فیلم سوره فیلم‌های کوتاه «ولد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی، «علمک» و «دایو» به کارگردانی حسین دارابی بیشترین جوایز بین المللی را به خود اختصاص داده اند. ضمن آن که فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» نیز بیش از ۲۰ حضور بین المللی را تجربه کرده که حاصل آن چندین جایزه معتبر بین المللی بوده است.

شفاه درباره حضور بین المللی آثار کوتاه توضیح داد: آثار باشگاه فیلم سوره در این مدت در بیش از ۴۰ جشنواره معتبر خارجی حضور داشته و موفق به کسب جایزه شده است که از این میان می توان به جشنواره‌های انیمیشن سئول (سیکاف)، خیرونای اسپانیا، یونیورسال ترکیه، فستیوال فیلم کلکته، رجینا کانادا، رویداد سینمایی کلوژ رومانی، جشنواره فیلم دوربان آفریقای جنوبی، فستیوال سلولارت آلمان، جشنواره فیلم های کوتاه مین مکس ۲۰ آلمان، جشنواره فیلم‌های ورزشی میلان، رویداد جهانی پروموفست و… اشاره کرد.

وی در پایان مطرح کرد: آثار باشگاه توانسته اند در بیش از ۲۰ کشور دنیا نظیر اسپانیا، بریتانیا، کانادا، ایالات متحده، ایتالیا، چین، نروژ، هندوستان و… حضور یابند و موفق به کسب جایزه شوند.

انتهای پیام/4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: سینمای ایران فیلمسازی باشگاه فیلم سوره محمدرضا شفاه جشنواره سینمایی باشگاه فیلم سوره داخلی و خارجی آثار باشگاه بین المللی ۱۱۰ جایزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان

حسین حقانی کارگردان مجموعه «هیس، هیچی نیس!» درباره ایده شکل گیری و ساخت این مجموعه به خبرنگار مهر بیان کرد: حدود ۲ سال پیش بود که حمیدرضا عطارد تهیه کننده مجموعه، فیلمنامه را به من داد تا بخوانم و فقط قرار بود نظر بدهم.

وی ادامه داد: من فیلمنامه اولیه را که خواندم برایم جذابیت داشت، جذابیتش هم به این بود که چطور برهه ای از تاریخ که شیرین هم نیست و تلخ است تبدیل به یک مجموعه آیتمی شده است که فضایی سرگرم کننده و آموزشی برای نوجوانان دارد. خیلی از اتفاقاتی که در این برهه از تاریخ افتاده کمتر گفته شده است و خود من که فیلمنامه را می خواندم برای اولین بار با این اتفاقات آشنا شدم. از این حیث این نکات جزیی و وقایع برای من تازه بود. بعد از چند ماه از من برای کارگردانی دعوت شد و آن زمان متن را دوباره با نگاه کارگردانی خواندم و تغییراتی در متن داشتیم.

حقانی درباره شخصیت های ثابت این مجموعه که با فرم آثار اپیزودیک پیش می رود، گفت: آیتم هایی در این مجموعه داریم که کاراکترهای ثابتی دارد و بر این اساس نگاه غرب را در این کاراکترها می بینیم. مثلاً کاراکتر قاضی یکی از شخصیت های اصلی است و یکی از سکانس های ثابت ما هم دادگاه شد. در این دادگاه سیاهپوست ها می خواهند احقاق حق کنند و قاضی از این حیث که می داند افکار عمومی جهان آنها را رصد می کند، می خواهد در تاریخ منفی جلوه نکند اما حق را هم به آنها ندهد.

وی درباره اینکه چرا سراغ چهره ها نرفته اند، عنوان کرد: بازیگران این مجموعه ناشناخته هستند و همین یک ویژگی است چون ما نقش های زیادی داشتیم و هر بازیگری مجبور بود ۱۰ کاراکتر را بازی کند. بازیگران به دلیل توانمندی هایشان با تغییر گریم توانستند نقش های مختلفی را بازی کنند. البته این هنرمندان هر یک نزدیک به ۲ دهه تجربه داشتند و در تئاتر به صورت حرفه ای فعالیت کرده بودند اما برای مخاطب عام هنوز ناشناخته بودند.

حقانی درباره مزیت بهره گیری از استعدادهای جدید گفت: در این مجموعه مخاطب چهره های تکراری نمی بیند و از طرفی بازیگران حرفه ای شهرهای دیگر هم می توانند توانمندی های خود را نمایش دهند.

وی در پایان درباره مضمون سریال «هیس، هیچی نیس!» نیز یادآور شد: این مجموعه زوایای پنهان تاریخ را به خوبی تصویر کرده است و به نظرم لازم است هرکسی نه فقط در ایران بلکه در هر جایی از جهان این تاریخ را بداند.

سریال نمایشی «هیس، هیچی نیس!» به عنوان نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره توسط سازمان سینمایی سوره به تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد و کارگردانی حسین حقانی با نگاهی طنز به رویدادهای تاریخی جهان ساخته شده و اثری اقتباسی از کتاب ۱۵ جلدی «سرگذشت استعمار» مهدی میرکیایی است.

این مجموعه از اول اردیبهشت ماه شنبه تا دوشنبه حوالی ساعت ۱۸ از شبکه دو سیما و دوشنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه امید روانه آنتن شده است.

مجموعه «هیس هیچی نیس» نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است.

کد خبر 6100225 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • «در سایه سرو» به جشنواره مورد تایید اسکار در اسپانیا راه یافت
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • زوایای پنهان تاریخ در «هیس، هیچی نیس!»/ حضور استعدادهای شهرستان
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود